DöNER KING UDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner KING Uden. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2024 om 20:56 Worst pizza ever for this price
17 mrt 2024 om 20:32 Heel snel bezorgd en was lekker vond alleen 1 nadeel dat het vlees boven op de friet lag en niet apart
17 mrt 2024 om 9:11 Snel en lekker, top service!
8 mrt 2024 om 23:15 Top! Ga zo door
28 feb 2024 om 20:08 Pizza is binnen 30 minuten bezorgd , pizza is lekker, maar alle champignon stuken zijn zwart gebrandt, ik hoop volgende keer op deze punt opleten, ondanks gisteren heb ik het zelf commentar geschreven maar geen gehoor voor twee keer op een dag.
28 feb 2024 om 20:06 Pizza is binnen 15 minuten bezorgd dat is snel, pizza is lekker, maar alle champignon stuken zijn zwart gebrandt, ik hoop volgende keer op deze punt opleten, ondanks gisteren heb ik het zelf commentar geschreven maar geen gehoor.
27 feb 2024 om 21:06 Pizza is binnen 10 minuten bezorgd dat is snel, pizza is lekker, maar alle champignon stuken zijn zwart gebrandt, ik hoop volgende keer op deze punt opleten.
25 feb 2024 om 21:53 Yaprak doner was weer lekker en eten was super snel bezorgd, top.
25 feb 2024 om 18:21 Het was niet lekker, friet heel slap, niet voor herhaling vatbaat